top of page

Met deze tips zien jouw wimpers er dubbel zo lang en dik uit

Altijd al gedroomd van lange en volle wimpers? Wél, met deze snelle en goedkope tips is het mogelijk!

1. Warm je mascara op

Het klinkt misschien heel raar maar laat je mascara even ‘opwarmen’ in je BH. Dit zorgt er namelijk voor dat je mascara minder droog en klonterig is, vooral als hij al iets ouder is werkt dit uitstekend!

2. Vermijdt klonters

Als je een nieuwe mascara hebt gekocht, hangt er bij het eerste gebruik nog heel wat overtollige mascara aan de wand van je flesje. Om klonters te vermijden, kan je best je borsteltje eens afkuisen aan een stukje wc papier.

3. Warm je wimper kruller op

We brushen ons haar met een haardroger zodat het mooi in vorm blijft. Waarom werkt dit trucje dan niet met je wimpers? Wél, wanneer je wimperkruller warm is, blijven je wimpers beter en langer gekruld. Zorg er wel voor dat je wimperkruller niet te warm wordt, dit zouden je wimpers kunnen beschadigen.

4. Talkpoeder

Ja hoor, talkpoeder dat we gebruiken voor baby’tjes, zorgt ook voor mooie wimpers. Door na je eerste laag mascara een tweede laag talkpoeder aan te brengen creëer je volle wimpers, en dat op een goedkope manier! Gebruik hierbij best een oud mascara of wenkbrauw borsteltje.

bottom of page